Omatoimiharjoittelu

CrossFit Herttoniemen ohjelmistossa on normaalituntien ulkopuolella runsaasti vapaata harjoitteluaikaa, eli salilla voi harjoitella (klo 5-23 välisenä aikana) omatoimisesti.

Omatoimiharjoittelu sisältyy normaaliin treenimaksuun kaikilla CrossFit Herttoniemen, CrossFit Espoon ja CrossFit 10K:n asiakkailla.

Ennen harjoittelun aloittamista perehdy alla oleviin ohjeisiin:

  1. Jäsenyytesi on henkilökohtainen. Kulkuoikeudet saat itsellesi ottamalla yhteyden  (info@crossfitherttoniemi.com). Jos haluat esitellä salia kaverille/anopille/pomolle/naapurin Keijolle, sovi siitä etukäteen samaisen osoitteen vastaanottajien kanssa.
  2. Jos tulet salille ovien ollessa auki (esim. edellinen tunti käynnissä tai treenikaveri avaa oven) ja jäät omatoimiharjoittelemaan, soita silti ovenavausnumeroon.  Näin saamme todenmukaisen kuvan omatoimiharjoittelun kysynnästä (montako ja mihin aikaan päivästä/viikosta).
  3. Omatoimiharjoittelu on mahdollista salilla klo 5-23 välisenä aikana silloin, ottaen huomioon ettei se häiritse ohjattuja treenejä (WOD/Open Gym/Voimistelu/Mobility/Painonnosto). Tunnit ovat aina etusijalla varusteiden ja tilan osalta. Joskus salilla järjestetään seminaareja, yksityistilaisuuksia ynnä muita vastaavia, ja silloin omatoimiharjoittelu ei ole mahdollista.
  4. Treenivälineillä on salilla oma paikkansa, jonne ne eivät siirry itsestään vaan siihen tarvitaan sinun lihasvoimiasi. Laita siis käyttämäsi välineet paikoilleen ja jätä sali vähintään yhtä siistiksi kuin se oli sinne tullessasi. Jos sinulla ei ole voimia laittaa tavaroita omille paikoilleen, on harjoitus ollut todennäköisesti päivän kuntoosi nähden liian kova.
  5. Salilla on tallentava videovalvonta, jonka avulla kaikenlainen hölmöily paljastuu todennäköisesti ennemmin kuin myöhemmin.
  6. Valmentaminen on valmentajien hommaa. Olet ehkä käynyt juuri jonkin kurssin/seminaarin (Westend Barbell, Bodyweight Bonanza, Dave Castro Combat Tactics, Luonnottoman Liikkumisen Seminaari, Russian Kettlebell Wizard jne…) ja olisi kova halu soveltaa oppeja käytännössä muihin treenaajiin: älä kuitenkaan tee sitä, vaan anna muiden treenata rauhassa.
  7. Yhteisön etu > yksilön etu. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos rikot yllä olevia sääntöjä (tai muuten aiheutat harmia muille asiakkaille) ovikoodisi lakkaa toimimasta eikä asiasta voi valittaa.
  8. Puuttuvat kolme käskyä kirjoitetaan jos sille tarvetta ilmenee. Ensisijaisesti toivomme maalaisjärjen käyttöä, koska myös kaupunkilainen sillä pärjää melko pitkälle.

Valojen päälle/pois laittaminen tapahtuu alla olevista katkaisimista

Wod-puolen katkaisin on ulko-oven jälkeen seinässä (kuvassa vasemmalla)

 

Omatoimipuolen katkaisin sijaitsee pylväässä vasemmalla juuri ennen omatoimialuetta