Omatoimiharjoittelu

Omatoimiharjoittelu sisältyy normaaliin treenimaksuun kaikilla CrossFit Herttoniemen, CrossFit Espoon ja CrossFit 10K:n asiakkailla.

Ennen omatoimiharjoittelun aloittamista perehdy huolella alla oleviin ohjeisiin:

 1. Omatoimitreeni edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä ja jäsenyytesi on aina henkilökohtainen. Omatoimioikeus haetaan vapaamuotoisella anomuksella info@crossfitherttoniemi.com sähköpostiosoitteeseen.
 2. Omatoimiharjoittelu on jäsenyyden hintaan kuuluva mahdollisuus, se ei ole etuoikeus tai yksityistilaisuus. Omatoimitreenisi aikaan salilla voi olla (ja usein onkin) muita omatoimitreenaajia.
 3. Jos jäsenyytesi on tauolla, silloin et myöskään omaa oikeuksia omatoimitreeniin ja kulkuoikeutesi eivät ole voimassa. Tauon päättyessä joudut pyytämään kulkuoikeuksia uudestaan normaalimenettelyn mukaisesti.
 4. Jos tulet salille ovien ollessa auki (esim. edellinen tunti käynnissä tai treenikaveri avaa oven) ja jäät omatoimiharjoittelemaan, soita silti ovenavausnumeroon.
 5. Jos samaan aikaan on tulossa sisään monta ihmistä, niin kaikki kulkevat yksitellen sisään ja soittavat ovenavausnumeroon.
 6. Omatoimiharjoittelu on mahdollista salilla klo 5-23 välisenä aikana silloin, ottaen huomioon ettei se häiritse ohjattuja treenejä (WOD/Open Gym/Voimistelu/Mobility/Painonnosto). Tunnit ovat aina etusijalla varusteiden ja tilan osalta.
 7. Salilla voidaan järjestää seminaareja, yksityistilaisuuksia ynnä muita vastaavia, ja silloin omatoimiharjoittelu ei ole mahdollista. Seminaarit merkitään nettisivuille kalenteriin ja näet tilanteen aina sieltä.
 8. Treenivälineillä on salilla oma paikkansa. Treenisi jälkeen palautat kaikki käyttämäsi treenivälineet paikoilleen ja siivoat muut jälkesi (magnesium, teipinpalat, pullot yms.) pois ja viet ne roskiin tai mukanasi. Siirtomaksu valmentajan toimesta on 10 burpeeta per paikalleen siirretty kilogramma.
 9. Jos jotain hajoaa tai on hajoamaisillaan, niin ilmoita siitä info@crossfitherttoniemi.com sähköpostiin tai valmentajalle jos paikalla on joku valmentajista.
 10. Salilla on tallentava videovalvonta.
 11. Valmentaminen on valmentajien tehtävä. Anna muiden treenata rauhassa ja keskity omaan treeniisi.
 12. Yhteisön etu > yksilön etu. Jos rikot yllä olevia sääntöjä (tai muuten aiheutat harmia muille asiakkaille / valmentajille) kulkuoikeutesi lakkaa toimimasta eikä asiasta voi valittaa.
 13. Puuttuvat kolme käskyä kirjoitetaan jos sille tarvetta ilmenee. Ensisijaisesti toivomme maalaisjärjen käyttöä, koska myös kaupunkilainen sillä pärjää melko pitkälle.

Valojen päälle/pois laittaminen tapahtuu alla olevista katkaisimista

Wod-puolen katkaisin on ulko-oven jälkeen seinässä (kuvassa vasemmalla)

Omatoimipuolen katkaisin sijaitsee pylväässä vasemmalla juuri ennen omatoimialuetta