Säännöt

1 § Saavu ajoissa. Jos olet myöhässä, sanktiona on saman tien suoritettava 10 burpeeta / 1 myöhästynyt minuutti.

2 § Valmentajan tehtävä on valmentaa, myös Sinua. Kysy kysymyksiä ja pyydä apua. Jätä egosi salin ulkopuolelle. Kun valmentaja kehottaa Sinua korjaamaan tekniikkaa tai vähentämään painoja, siihen on aina hyvä syy. Kun valmentaja puhuu, ollaan hiljaa.

3 § Anna treenikaverillesi nostorauha. Jos kaveri on parhaillaan esim. valmistautumassa työntämään suorille käsille oman ennätyksensä tai tekemässä raskasta kyykkyä, älä häiritse nostoa kävelemällä hänen eteensä. Huomioi tekemisissäsi aina muutkin treenaajat. Muista turvaväli, eli varo aina etenkin rautaa nostavaa treenaajaa, etteivät putoavat painot vahingoita ketään.

4 § Älä pudota tyhjää levytankoa, käsipainoja tai kahvakuulia, ettei kukaan tai mikään menee rikki. Käsittele myös soutulaitteita hellästi. Muista myös naapurimme, eli älä tiputa edes lastattua tankoa, kun naapurin puoti on auki.

5 § Magnesiumia on saatavilla metalliämpäreissä. Käytä mankkua siten, että ylijäämät jäävät ämpäriin. Mikäli aiheutat sotkua, siivoat itse.

6 § Siivoa omat jälkesi ja kaikenlaiset eritteesi: hiki, veri, oksennus jne. Valmentaja neuvoo, mistä löydät puhdistusliinoja. Mikäli sinulla on käytössä treenikamppeiden säilytystä varten lokero, merkitse siihen oma nimesi ja pidä se siistinä.

7 § Palauta käyttämäsi välineet omille paikoilleen jokaisen harjoituksen jälkeen.

8 § Treenialueelle on lapsilta ja lemmikkieläimiltä turvallisuussyistä ehdottomasti pääsy kielletty, aina.

9 § Treenatessa tulee kuuma, mutta kuumuuteen ei ole vielä kukaan kuollut, joten pidä paita päälläsi. POIKKEUS: Erityisen korkean kuumuuden aikana saa paidan ottaa pois, jos ottaa myös housut pois.

10 § Huutohengittäminen, kiroilu ja kaikenlainen muukin ääntely ovat ok treenin aikana. Mutta on myös olemassa liian kovaäänistä, törkeää ja epämiellyttävää karjumista, joten huomioithan muutkin treenaajat. Toisten huomioimista on myös se, ettet tartuta huonotuulisuuttasi muihin.

11 § Musiikkia joko on tai ei ole. Paikalla oleva valmentaja päättää tästä. Treeni onnistuu joka tapauksessa.

12 § Kielletyt aineet ovat kiellettyjä. CrossFit Herttoniemessä on nollatoleranssi dopingaineiden käyttöä kohtaan. Jos käytät, et treenaa salillamme.

13 § Jokaisella salin käyttäjällä on oikeus auttaa sinut takaisin oikealle polulle eli huomauttaa sääntörikkomuksista. Se on myös sinun parhaaksesi eikä oikeuta loukkaantumaan.

14 § Keittiön käyttö on sallittua vain valmentajan luvalla.

2 thoughts on “Säännöt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *