Säännöt

1 § CrossFit Herttoniemi on yhteisö. Ole osa sitä ja anna sille energiaa, niin saat itse enemmän.

2 § Tunti alkaa sille merkittynä ajankohtana valkotaulun edessä. Myöhästymisestä sakkona on 10 burpeeta/myöhästymisminuutti.

3 § Valmentaja on paikalla sinua varten. Kysy, pyydä apua ja kuuntele, niin kehityt.

4 § Jokaisella tavaralla on oma paikkansa. Kunnioita sitä, sillä samalla ylläpidät turvallisuutta ja luot paremmat edellytykset harjoitella. Siivoa jälkesi (mankku, hiki, veri) jokaisen treenikerran jälkeen ja palauta välineet paikoilleen.

5 § Musiikin soittamisesta päättää valmentaja. Itseharjoittelualueella musiikista päätetään demokraattisesti.

6 § Magnesiumin paikka on sille varatuissa astioissa ja käsissä. Jos varaat itsellesi kikkareen tai liidunpalan, palauta se astiaan harjoituksen päätyttyä.

7 § Anna kanssatreenaajille mahdollisuus onnistua. Huomioi ennätysyritykset, isot painot ja turvavälit. Älä pudota tyhjää levytankoa, käsipainoja, kahvakuulia tai levytankoa, jossa on pelkät metallipainot tai vitosen kiekot.

8 § Lapsille on oma alueensa. Lapsilta ja lemmikkieläimiltä pääsy treenialueelle on turvallisuussyistä ehdottomasti kielletty. Lapset ovat alueella vanhempiensa vastuulla.

9 § Kielletyt aineet ovat nimensä mukaisesti kiellettyjä. CrossFit Herttoniemessä on nollatoleranssi dopingaineiden käyttöä kohtaan.

10 § Palautetta ja kehitysehdotuksia saa antaa! Me valmentajat haluamme kehittyä ja tehdä asiat niin, että salillamme viihtyy.

2 thoughts on “Säännöt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *