Laskutus ja jäsenyys

Harjoittelu Crossfit Herttoniemessä vaatii alkeiskurssin käyntiä meillä tai jossain muussa virallisessa CrossFit affiliate salissa.

Jäsenyysvaihtoehdot ja hinnat

– 1 kuukauden jäsenyys 109€
– 3 kuukauden jäsenyys 315€
– 6 kuukauden jäsenyys 595€
– 12 kuukauden jäsenyys 1090€

Kaikki kuukausijäsenyydet sisältävät salin ohjelmoinnin ja omatoimiharjoittelun mahdollisuuden joka päivä kello 5-23 välillä. Kuukausijäsenyys laskutetaan yhdessä erässä. Opiskelija-alennuksia ei ole käytössä.

– 10 kerran käyntikortti wodtunneille 149€

10 kerran käyntikortti on voimassa neljä kuukautta ostohetkestä ja sisältää 10 wod-tunnille osallistumista. Se ei sisällä mahdollisuutta omatoimitreeniin.

– Drop-in 20€ – sovitaan sähköpostilla info@crossfitherttoniemi.com kautta.

Laskutuslisä paperilaskun tapauksessa on 10 e / lasku

Asiakkaat saavat automaattisesti uuden laskun valitsemansa jäsenyyden pituuden mukaisin laskutusvälein WODconnect-palveluun kuukauden ensimmäisenä päivänä. Maksuaikaa laskuilla on 14 päivää ja mikäli lasku on eräpäivän jälkeen vielä 14 päivän päästä maksamatta siirtyvät laskut automaattisesti Axactor Finland Oy:lle saataviksi.

Jäsenyyden muutokset ja irtisanominen

Jos haluat irtisanoa jäsenyytesi tai muuttaa laskutusväliä tulee siitä ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen info@crossfitherttoniemi.com viimeistään 7 vuorokautta ennen uuden laskutuskauden alkua.

Wodconnectiin jo muodostuneen laskun muutoksesta veloitamme 15 euron toimistomaksun.

Käyttämättä jäänyttä jäsenyysaikaa ei korvata tai siirretä toiselle henkilölle mikäli sitä on irtisanomishetkellä vielä jäljellä.

Maksusetelit

Maksuseteleistä meille käyvät

 • Liikuntasetelit ja kulttuurisetelit
 • Edenred Ticket Duo Sporttipassi
 • Smartum
 • SporttiPassi
 • ePassi
 • Eazybreak

  Ilmoitathan ennen kuukauden vaihtumista osoitteeseen info@crossfitherttoniemi.com jos haluat maksaa osan tai koko laskusi maksuseteleillä. Huomioi myös, että maksuseteleillä voi maksaa vain jäsenyyden osuuden laskusta.

  Fyysiset setelit – Laskun saatuasi allekirjoita setelit ja laita niiden mukaan lappu, jossa nimesi ja maksettu summa. Setelit jätetään salilla WOD-puolella puukeppien läheisyydessä olevaan punaiseen laatikkoon.  ilmoita meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)crossfitherttoniemi.com summa jonka haluat maksaa maksuseteleillä ja laskunumero mitä se koskee.

  Sähköiset palvelut – Laskun saatuasi suorita maksu käyttämäsi setelipalveluntarjoajan kautta ja ilmoita meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)crossfitherttoniemi.com summa jonka haluat maksaa maksuseteleillä. Palveluista löytää meidät nimellä CrossFit Herttoniemelle / Herttoniemen Kunto Oy

  Tämän jälkeen päivitämme laskua ja kuittaamme siitä sinulle sähköpostiin kun se on tehty. Huomioithan, että maksuseteleillä voi maksaa vain jäsenyyden osuuden laskusta.