Harjoittelun aloittaminen CrossFit Herttoniemessä tapahtuu käymällä alkeiskurssi. Alkeiskurssin aikana käydään läpi CrossFit-harjoittelun perusteet sekä totutetaan keho harjoitusmetodin intensiivisyyteen. Kurssi kestää 2 viikonloppua ja sisältää 4 harjoituskertaa,  joista jokainen kestoltaan on noin 1h 45min. Kurssi sopii kaikille kunnosta riippumatta ja sillä ei ole yläikärajaa. Alle 18-vuotiaat voivat osallistua kurssille vanhempien suostumuksella.

Alkeiskurssin hinta on 250 € ja se sisältää itse alkeiskurssin, sekä harjoitteluoikeuden saman kuukauden loppuun asti.

Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä Wodconnect-palvelussa. Jos maksat useamman kuin yhden henkilön kurssin kerralla, niin ilmoita toisen osallistujan nimi ja sähköpostiosoite ilmoittautumisen yhteydessä kommenttikenttään.

Jos sinulla on kurssista kysyttävää, haluat maksaa osan tai koko kurssin liikuntaseteleillä, niin ota sähköpostilla yhteyttä info@crossfitherttoniemi.com ennen kurssille ilmoittautumista.

Alkeiskurssit

Elokuun 2024 alkeiskurssin tiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä

Syyskuun 2024 alkeiskurssin tiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä

Lokakuun 2024 alkeiskurssin tiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä

Marraskuun 2024 alkeiskurssin tiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä

Oletko vaihtamassa CrossFit-salia?

Jos olet vaihtamassa Crossfit-salia, tai olet jo käynyt joskus aikaisemmin alkeiskurssin jollain virallisella CrossFit salilla, voit liittyä mukaan treenaamaan ilman alkeiskurssin käyntiä.

Ota yhteyttä sähköpostilla info@crossfitherttoniemi.com

Yksityinen alkeiskurssi?

Ota yhteys sähköpostilla yhteys info@crossfitherttoniemi.com mikäli koet, että yksityinen alkeiskurssi on sopivin vaihtoehto sinulle tai kaveriporukallesi.