Valmentajat

Meri Pekkanen

MeriPekkanen

Merille liikkuminen on tapa olla olemassa ja hän on harjoitellut kaikenlaisia lajeja ratsastuksesta uimahyppyyn ja brasialaisesta jujutsusta tanssiin. CrossFitiin Meri tutustui 2005 ja on treenannut lajia vuodesta 2007. Treeneissä ja valmentamisessa tärkeää on terveen liikkeen löytyminen ja tekemisen ilo. Ammatiltaan Meri on toimintaterapeutti.

Valmennuskoulutus:

Suomen Painonnostoliiton ohjaajakoulutus
CrossFit Level 1 Trainer

Liikkuvaan elämään ja terveyteen liittyen ravinnosta, ruoasta ja kaikesta muusta on ajatuksia blogeissa:
Monkeyfood.net
MeriPekkanen.com

Antti Repo

403987_495908920420915_568361983_nUteliaisuus CrossFitistä kasvoi kun luin hesarista artikkelin Mikko Salon voitosta vuonna 2009. Vietin silloin aikaani paljon lähi-idässä eikä siellä oltu koskaan kuultukaan CrossFitistä. Niinpä aloin omatoimisesti tutustumaan ja harjoittelemaan Lähi-Idän auringon paahtaessa niskaan. Kun palasin Suomeen jatkoin harjoittelua samanhenkisten työkavereiden kesken erilaisten harjotteiden parissa. Onhan näissä vain mielikuvitus rajana! Tiedon janon ja nälän kasvaessa lähdin virallisesti harjoittelemaan Tuusulan CrossFit-salille. Sieltä saatu lisäinnostus ajoi minua eteenpäin.

23 vuotta salibandya on luonut urheilun pohjan, mutta olen aina ollut työni puolesta kiinnostustunut toimintakyvyn ylläpitämisestä ja parantamisesta. CrossFit luo siihen aivan mahtavat mahdollisuudet! Muita aiheita minulla ulkoilu ja vaeltaminen sekä juoksu.

Valmennuskoulutus:
CrossFit Level 1 Trainer
CrossFit Endurance Trainer
CrossFit Movement & Mobility Trainer
Painonnoston ohjaajakoulutus 1 (SPNL)

Miska  ja Marika Viiri

Valmennuskoulutus:
CrossFit Level 1 Trainer

Miia Kirsi

Valmennuskoulutus:
CrossFit Level 1 Trainer