Harjoitusajat ja tuntikuvaukset

WOD
Workout of the day, eli normaalit treenit.

Open Gym
Tule kun ehdit, tee päivän treeni, jokin väliin jäänyt treeni tai harjoittele tekniikkaa.

Painonnoston alkeet
Tunti on tarkoitettu erityisesti sinulle, joka olet juuri aloittanut CrossFitin tai perustekniikka on muuten jäänyt vähemmälle huomiolle. Paikkoja on 10/kerta ja ne varataan Wodconectista Bookings-osion kautta, kun sinne ilmestyvät. Tunneilla käydään perustekniikoita läpi, joten painoja ei tarvitse pelätä. Ohjelma muodostuu siten, että vuoroviikoin tehdään tempausta, rinnallevetoa ja ylöstyöntöä (snatch ja clean&jerk). Rinnallevetoa ja ylöstyöntöä myös yhdistetään kokonaiseksi nostoksi tasaisesti. Saatuasi itsellesi paikan, saavu salille ajoissa ehtiäksesi omatoimisesti lämmittelemään ja mobbailemaan, jotta päästään tunnin alettua heti asiaan. Valmentajana Jussi Nenonen. Maanantaisin 18–19.

Syvävenyttely
Syvävenyttely-tunnilla huolletaan kehoa ja mieltä sekä laajennetaan liikeratoja pitkillä ja rauhallisilla venytyksillä Marika Viirin ohjauksella. Tiistaisin 19–20.

Mobility
Mobility-tunnilla huolletaan lihaksia ja kohennetaan liikkuvuutta erilaisin mobilisaatioharjoituksin sekä mm. pallojen ja putkirullien avulla. Opit samalla omatoimista lihasten ja nivelten huoltoa. Tunnit vetää Tapio Mustonen. Keskiviikkoisin 19–20.

Voimistelu
Voimistelu-tunnilla opitaan ja kerrataan lajinomaisten voimisteluliikkeiden tekniikoita (esim. käsilläseisontaa ja -kävelyä tai muscle-upeja) ja harjoitetaan näissä liikkeissä tarvittavaa voimaa ja liikkuvuutta. Puikoissa Marika ja Miska Viiri. Torstaisin 18–19.

Painonnosto edistyneet
Tunnilla keskitytään tempauksen ja työnnön tekniikkaan. Tunti on suunnattu treenaajille, joilla näiden liikkeiden perusteet ovat jo hallussa. Voit tehdä tunnilla oman ohjelmointisi treenin, viikon painonnostotreenin tai pyytää valmentajalta harjoitteita. Lämmittelyt tulee hoitaa omatoimisesti. Tälle tunnilla ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Perjantaisin 17–18.30.

Nasty but tender
NBT on kuin tavallinen wodi, paitsi että kaikkea on enemmän ja mennään kovempaa. Astetta rankempi treeni on suunnattu jo jonkin aikaa lajia harrastaneille tai muuten jo kovaan treeniin tottuneille, joilla lajin tavallisimmat suoritustekniikat ovat jo hallussa. Ohjaksissa M. & M. Viiri. Lauantaisin 10.30–12.30.

Skillwod
Skillwod-tunnilla paneudutaan lajinomaisten liikkeiden taitoharjoitteluun  ja tehdään niiden vaatimia oheis- ja liikkuvuustreenejä. Ohjelmassa on CrossFitin perustaitoja kippaamisesta tuplanaruhyppyihin ja käsinseisontaan. Teema on kiertävä ja vaihtuu kerrasta toiseen. Järjestetään parillisten viikkojen sunnuntaisin klo 16–17. Vaihtuvat valmentajat.

HUOM! Mahdolliset aikataulumuutokset kannattaa aina tarkistaa nettisivujen harjoitusajat-osion kalenterista: http://www.crossfitherttoniemi.com/harjoitusajat/. Niistä tiedotetaan myös Herttoniemen Ristiinkuntoilijat -Facebook-ryhmässä (liity sinne!).

3 thoughts on “Harjoitusajat ja tuntikuvaukset

 1. AL

  Moi!
  Nyt kun arkipäivien(-kin) WODit on tuntia aiemmin, 18:00 – 19:00, ja harmillisesti blokkaa ehtimisen töistä treeneihin, niin kysynkin heti, onko mahdollisesti vielä tulossa edes joinakin päivinä iltaseiskan treenejä?

  Siis mikäli tälle on enemmän kysyntää. Toivottavasti on. 🙂

  Reply
  1. Antti Akonniemi (CrossFit Herttoniemi) Post author

   Hei! Open gymillä on valmentaja kuten muillakin tunneilla ja suurin osa tekee ihan WODien kaltaisesti päivän treenin. Open gym mahdollistaa myös muiden juttujen treenaamisen valmennuksen alla, mutta tosiaan suurin osa tekee päivän treenin. Älä siis pelkää käydä open gymeillä 🙂

   Reply
 2. Pingback: Joulukuun treeniajat | CrossFit Herttoniemi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *