Yhteystiedot

CrossFit Herttoniemi 
Levytie 6 D
00880 Helsinki

Julkinen liikenne ja polkupyörät

Siilitien metroasemalta on reilu 10 minuutin kävelymatka CrossFit Herttoniemeen. Busseilla lähin pysäkki on numero 4231 Lanternan kulmalla, josta on noin viiden minuutin kävelymatka. Polkupyörille löytyy telineet salin oven edestä johon saa polkupyörän lukittua.

Pysäköinti

Crossfit Herttoniemellä on tilojensa edessä muutamia pysäköintipaikkoja. Muuten alueella on hyvin kadunvarsilla pysäköintialuetta. Huomioithan, että talon päädyssä oleva Nobinan ja muita lähialueen yritysten paikkoja sitä ei saa käyttää pysäköintiin. 

Kontaktit

Saliin liittyvät asiat Antti Akonniemi / 040 505 1909 / antti@crossfitherttoniemi.com
Jäsenasiat ja muut kyselyt info@crossfitherttoniemi.com

CrossFit Herttoniemeen liittyvä tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä Tietosuojaseloste

2 thoughts on “Yhteystiedot

 1. Vittuuntunut levytieläinen

  Mikä hlevetti siinä on kun ei kuntoilevat ihmiset jaksa kävellä autoltaan yli 75 metriä salille ja takaisin? Taas on tukittuna useamman yrityksen edustoja, kääntöpaikkaa yms. Levytiellä ja Tulppatiellä vaikka Tulppatietä sen hurjat 200m kohti Itäkeskusta löytyisi suuri parkkipaikka jossa olisi hyvin tilaa teillekin.
  Pinna ei kauaa enää veny tässä pysäköintiperseilyasiassa.

  Reply
  1. Antti Akonniemi (CrossFit Herttoniemi) Post author

   Kiitos muistutuksesta! Parkkiohjeistuksemme löytyy ylhäältä (parkkeeraus sallittu meidän paikoille sekä kaupungin pysäköintisääntöjen mukaan) ja muistutamme asiasta taas asiakkaitamme.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *