Hinnasto ja laskutus

Hinnasto 1.1.2018 alkaen

Kuukausimaksu: 105 €

3 kuukautta: 300 €

6 kuukautta: 575 €

12 kuukautta: 990 €

On Ramp 250 €, pitäen sisällään kuukauden treenimaksun.

Yksityistunnit (1-3 hlöä): 95€/h

Laskutus

Asiakkaat saavat laskun sovituin laskutusvälein WODconnect-palvelusta (pois lukien paperilaskut ja laskut yrityksille). Laskut tulevat käyttäjän WODconnectissa ilmoitettuun sähköpostiin ja ne voidaan maksaa verkkopankilla tai luottokortilla.

Paperilasku on mahdollista saada. Laskutuslisä paperilaskun tapauksessa on 10 e / lasku.

Jos olet lähdössä pitkälle lomamatkalle, olet pitempään sairaana tai sinulla tulee jostain muusta syystä pitempi tauko, niin ota yhteyttä sähköpostilla info(at)crossfitherttoniemi.com osoitteeseen.

Jos haluat muuttaa laskutusväliä, ilmoita siitä sähköpostitse info(at)crossfitherttoniemi.com osoitteeseen.

Salilta ostetut tavarat kirjataan vihkoon. Nämä laskutetaan joko jäsenmaksun yhteydessä tai erikseen (riippuen summasta).

Maksuseteleistä meille käy Liikunta-, kulttuurisetelit, Edenred Ticket Duo ja Sporttipassi  (toimipaikaksi CrossFit Herttoniemi, Herttoniemen Kunto Oy) sekä Smartumin (Smartum Saldo -palvelussa maksu suoritetaan CrossFit Herttoniemelle / Herttoniemen Kunto Oy), että Luottokunnan setelit käyvät meille sekä Sporttipassi/ePassi.

Jos samasta perheestä harjoittelee salillamme kolme tai useampi, tarjoamme -15% perhealennuksen jäsenillemme.

Käyttö: Laskun saatuasi ilmoita meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)crossfitherttoniemi.com summa jonka haluat maksaa liikuntasetelein/Sporttipassilla. Allekirjoita setelit ja laita niiden mukaan lappu jossa nimesi ja maksettu summa. Setelit kiikutetaan salille punaiseen laatikkoon.

Sporttipassin tapauksessa maksat meille heidän ohjeidensa mukaan ja ilmoitat asiasta meille sähköpostitse.

Tämän jälkeen päivitämme laskua.

Laskutusyhteys

info(at)crossfitherttoniemi.com

28 thoughts on “Hinnasto ja laskutus

 1. Mallu

  Eikö teilläkään kertamaksuja? Aloittaisin heti kun saisin ostaa esim. 10 käynnin kortin. Ei ole mahdollisuutta säännölliseen harjoitteluun.

  Reply
  1. Antti Akonniemi (CrossFit Herttoniemi) Post author

   Moi! Ei ole. Emme näe, että kertamaksuasiakkaat saisivat harjoittelusta riittävästi irti plus se tekee valmentamisesta hankalampaa jos rutiini puuttuu.

   Reply
 2. Ina

  siis treenaako pt kanssani joka kerta? Vai on toi aloitus on ramp joku ryhmä juttu? Sopisiko tämä laihduttajan kuntoilumuodoksi?

  Reply
 3. Jussi

  Erikseen ei tarvitse laihduttaa sillä tätä harrastaessa laihtuu väkisin jos muuten on normaali ruokavalio. 😉 Eli läski palaa ja lihas kasvaa.

  Reply
 4. mette pasanen

  Moikka,

  Oisin kiinnostunut salin jäsenyydestä. Olen käynyt onramp-kurssin crossfit salillä jyväskylässä joten onko minun käytännössä mahdollista aloittaa millon vain?
  sitten vielä tosta laskutuksesta.. minun olisi mahdollista maksaa eka osuus kesäkuun kymmenes (kesätyöläinen kun olen), mutta onko minun kuitenkin mahdollista aloittaa reenaaminen jo vaikka heti huomenna?

  kiitoksia paljon 🙂

  Reply
 5. Anni

  Moi!
  Kun on käynyt On Ramp kurssin, niin onko treeni sen jälkeen itsenäistä? Vaiko ohjattua?
  Kun mietin että jos kurssin jälkeen en osaa koostaa treenejä niin että kehittyisin?

  Reply
  1. Hassuvain

   Ohjattuja. Sykli on, että 3 treenipäivää ja sitten 1 lepopäivä ja taas 3 treenipäivää ja sitten taas 1 lepopäivä jne jne. Samaa jatkuu ja treenipäivinä on aina ohjattua ja ennalta määriteltyä mitä tehdään. Lepopäivinä voi sitten tehdä tekemättä jääneen treenin tai omaa harjoittelua.

   Reply
  1. Antti Akonniemi (CrossFit Herttoniemi) Post author

   Hei! Valitettavasti meillä ei ole alennuksia millekään erityisryhmälle

   Reply
 6. Roosa

  Hei,
  Olisin kiinnostunut aloittamaan Crossfitin, ja Herttoniemen sali on lähimpänä omaa kotiani. Kuitenkin 4 kertaa viikossa joudun matkaamaan Espooseen töihin, niin onko aikataulusyistä mahdollista joskus käydä Espoon puolella jollakin Crossfit-salilla? Vai onko kk-maksuni sidottu vain yhteen saliin?

  Reply
 7. Sari

  Onko crossfit Herttoniemessä mahdollista vierailla kertamaksulla (esim Helsingin työmatkoilla) jos on on ramp kurssi suoritettu toisaalla?

  Reply
 8. Hanna paananen

  Hei
  Olen juuri muuttanut Helsinkiin ja alottaisin crossfitissä käymään täällä herttoniemessä. Peruskurssin olen käynyt kesällä savonlinnassa. Onko aukioloajat millaiset jotta voi tulla kuukausi jäsenyyttä hankkimaan?:)

  Reply
 9. http://netarchive.site/menet.com.cn

  Cordelia diras:Bra! Han kanske sklule ta en tur till Sverige och gf6ra studiebesf6k pe5 the one and only Systembolaget Nej ff6rresten Finland har ve4l ne5got liknande. Ne5got ff6r Ryssland kanske? Bra inte4kter ff6r staten och ne5got sve5rare att fe5 tag i alkohol e4n normalt Perfekt!

  Reply
 10. http://netcheck.tech/ycway.com

  Lety comentou em 8 de abril de 2012 às 20:29. Júlia…linda sua make…eu me apaixonei por esse batom…vc poderia fazer uma make mais “séria” com esse batom…!!!! Ou deixar uma dica de como usá-lo …Ah, vcs poderiam fazer uma post explicando como usar maxi colar … como combiná-los…por favor….bjs…

  Reply
 11. hdi teilkasko hagelschaden

  selda yücel diyor ki:sizin adınıza uyuma iÅŸine çok sevindim keÅŸke bende yapabilsem dün bi ara denedim ama sareciÄŸim çok aÄŸladı dayanamadım bakalım bugün inÅŸ baÅŸlıyacağım.. umarım sizin gibi baÅŸarılı olurum yorum yazmasamda sizi devamlı takip ediyorum yavrularınızla mutluluklar… GD Star Ratingloading…

  Reply
 12. Veera

  Moi! Lopetin crossfitissa käynnin 3 vuotta sitten, pitäisikö onramp käydä uudestaan jos nyt aloittaisi harrastuksen uudestaan?

  Reply
  1. Antti Akonniemi (CrossFit Herttoniemi) Post author

   Hei! Ei ole tarvetta, ellet itse näin koe 🙂

   Reply
 13. Nipsu

  Hei!
  Onko teille mahdollista hankkia lahjakorttia joko valmiilla tai itse valitsemallaan summalla?

  Kiitos!

  Reply
  1. Antti Akonniemi (CrossFit Herttoniemi) Post author

   Molemmat ok! Meiltä ei saa kortteja, joten ne joutuu rustaamaan itse. Sähköpostia vaan niin hoidetaan 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *