Hinnasto ja laskutus

Hinnasto 1.1.2018 alkaen

 • Kuukausimaksu: 105 €
 • 3 kuukautta: 300 €
 • 6 kuukautta: 575 €
 • 12 kuukautta: 990 €
 • Yksityistunnit (1-3 hlöä): 95€/h

Jäsenyys maksetaan aina kerralla yhdessä erässä.

Harjoittelu Crossfit Herttoniemessä vaatii alkeiskurssin käyntiä meillä tai jossain muussa virallisessa CrossFit affiliate salissa. Lisää tietoa CrossFitin aloittamisesta saat aloittaminen-osiosta.

Laskutus ja jäsenyys

Asiakkaat saavat automaattisesti laskun valitsemansa jäsenyyden pituuden mukaisin laskutusvälein WODconnect-palveluun kuukauden ensimmäisenä päivänä. Maksuaikaa laskuilla on 14 päivää ja mikäli lasku on eräpäivän jälkeen vielä 14 päivän päästä maksamatta siirtyvät laskut automaattisesti Suomen Perintätoimisto Oy:lle saataviksi.

Jos haluat irtisanoa jäsenyytesi tai muuttaa laskutusväliä tulee siitä ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen info@crossfitherttoniemi.com viimeistään 7 vuorokautta ennen laskun eräpäivää.

Käyttämättä jäänyttä jäsenyysaikaa ei korvata tai siirretä toiselle henkilölle mikäli sitä on irtisanomishetkellä vielä jäljellä.

Paperilasku on mahdollista saada. Laskutuslisä paperilaskun tapauksessa on 10 e / lasku.

Ostokset

Salilta ostetut tavarat kirjataan vihkoon ja ne laskutetaan joko jäsenmaksun yhteydessä tai erikseen (riippuen summasta).

Maksusetelit

Maksuseteleistä meille käy

 • Liikuntasetelit ja kulttuurisetelit
 • Edenred Ticket Duo Sporttipassi  (toimipaikaksi CrossFit Herttoniemi, Herttoniemen Kunto Oy)
 • Smartum (Smartum Saldo -palvelussa maksu suoritetaan CrossFit Herttoniemelle / Herttoniemen Kunto Oy)
 • Luottokunnan setelit käyvät meille sekä Sporttipassi/ePassi.
 • Eazybreak

Jos samasta taloudesta on kolmella tai useammalla henkilöllä jäsenyys Crossfit Herttoniemeen, on mahdollista saada -15% perhealennuksen saman talouden jäsenillemme 1kk, 3kk, 6kk ja 12kk jäsenyyksistä.

Käyttö:

Fyysiset setelit – Laskun saatuasi allekirjoita setelit ja laita niiden mukaan lappu, jossa nimesi ja maksettu summa. Setelit jätetään salilla WOD-puolella puukeppien läheisyydessä olevaan punaiseen laatikkoon.  ilmoita meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)crossfitherttoniemi.com summa jonka haluat maksaa maksuseteleillä ja laskunumero mitä se koskee.

Sähköiset palvelut – Laskun saatuasi suorita maksu käyttämäsi setelipalveluntarjoajan kautta ja ilmoita meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)crossfitherttoniemi.com summa jonka haluat maksaa maksuseteleillä ja laskunumero mitä se koskee.

Tämän jälkeen päivitämme laskua ja kuittaamme siitä sinulle sähköpostiin kun se on tehty.

Laskutusyhteys

info(at)crossfitherttoniemi.com

2 thoughts on “Hinnasto ja laskutus

 1. Arunrat Suesat

  Hey, voinko vaihtaa jäsenyyteni Herttoniemeen toimipisteeseen ,nykysen Malmin Myrkyy crossfit sijasta?

  Reply
  1. Antti Akonniemi (CrossFit Herttoniemi) Post author

   Hei! Kyseessä on kaksi eri yritystä, eli sinun pitää ensin irtisanoutua nykyisestä salista ja sitten liittyä meidän saliin (laita sähköpostia info@crossfitherttoniemi.com)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *