Antti Akonniemi

Antti, 40-vuotias monialayrittäjä. Aloin harrastamaan CrossFittia 2003 brasilialaisen jujutsun oheisharjoitteluna. Valmennushommat aloitti 2008/2009 CrossFit Helsingissä.

Päädyin perustamaan CrossFit Herttoniemeä siinä kohtaa kun CrossFit Espoossa alkoi tuntua vähän ahtaalta.

Urheiluhistoriasta löytyy myös mitalisijoitus 10 kilometrin juoksusta!

Elli Gromov


Tässä on päävalkkumme Elli!🙋‍♀️ Aloitin CrossFitin siskoni suosituksesta vuoden 2014 kesällä. Vaikka ennen aloitusta epäilin, voisinko pitää lajista, hurahdin saman tien! Kilpaileminen lajissa alkoi kiinnostaa nopeasti ja samalla tiellä ollaan yhä!

Valmennushommat tulivat kuvioihin heti 2015 alussa CrossFit Lahdessa. Kokemusta valmentamisesta on lähdetty Thaimaan saarelle Koh Taolle asti hakemaan ja Vaasan kautta päädyinkin tänne Herttoniemeen tasan vuosi sitten.

Valmennuksessa on parasta se kun saa nähdä ihmisten kehittymistä ja olla osana onnistumisen kokemuksia.🤩 Moni ei tiedäkään, mutta lajitaustaa löytyy joukkuevoimistelusta! Ennen CrossFittia olin hyvin notkea, mutta tempaus ja kyykkääminen pelotti!

Andrei Nyman

Aloitin CrossFitin vuonna 2010 mutta ammattivaihdon takia 2013-2015 tuli pidempi tauko. Innostuin lajista, koska halusin saada voimaa ja kuntoani ylös kamppailulajeja varten.

Valmennushommat aloitin vuonna 2017. Kamppailulajeissa tosin olen ollut valmentajana jo 18 vuotta.

Moni ei tiedäkään, mutta minulta löytyy musta vyö kahdesta eri kamppailulajista 💪

Emilia Helenius

Moi, oon Emilia. Ammatiltani sairaanhoitaja ja akuuttihoito on lähellä sydäntä ja sielua.

Alotin crossfitin pikkusen vajaa 6 vuotta sitten. ✌️Taisin laittaa Antti Akonniemelle mailia, et haluisin tulla on rampille koska haluan treenata kovaa. 😅

Alkuvuosina saatoin istua lattialla ja itkeä kun tempaus tai tuplat ei kulkenu. 😆

Random fakta.

Oon kerran rive PRrää tehdessä kusassu alleni, et lirinä vaan kävi ja lattialla oli iso lammikko. 🤪

Miia Kirsi

Olen Miia, humanisti, valtionhallinnon asiantuntija ja kirjoittava cf-valmentaja. Menin ekalle cf-kokeilutunnille keväällä 2012. Tuolloin Helsingissä oli yksi cf-sali ja heillä oli pitkä jonotuslista alkeiskurssille.  Crossfittiä olen valmentanut runsaat 2 vuotta. Level 1 -koulutuksen kävin huhtikuussa 2017 kollegojeni Elinan ja Pertun kanssa.

Nuorempana opetin lasten ja nuorten esittävän taiteen koulussa sirkuslajeja muutaman vuoden ajan, ja olen myös loppusertifikaattia vaille valmis personal trainer. 

Miska Viiri

Olen Miska, kauniisti keski-ikäistynyt ex-mastersurheilija, joka päivätöikseen paimentaa opiskelijoita Vallilan amiksessa. Cf-harrastus alkoi n. kuusi vuotta sitten työkaverin pitkäaikaisen painostuksen tuloksena. Valmentajana tämän lajin parissa olen toiminut neljä vuotta.

Valmentaminen on minulle elämäntapa, se vei mukanaan jo yli kaksikymmentä vuotta sitten. Aloitin valmentamisen yleisurheilun puolella. Rytmikäs, kepeä, lantiojohtoinen keinuva liikkumiseni on peräisin nuoruuden kilpatanssiharrastuksesta.

Marika Viiri

Olen liikunnan- ja terveystiedon opettaja ja nuorempana kilpaillut 400m aidoissa, valmentanut yleisurheilussa sekä tietenkin ohjannut body pumppia sun muita ryhmäliikuntatunteja Elixiassa.

Crossfit tuli kuvioon mukaan vuonna 2014 ja sen jälkeen ei ole ollut vapaa-ajan käyttöongelmia. Laji imaisi mukaansa huumeen lailla ja koska pelkkä treenaaminen ei anna tarpeeksi kiksejä, niin sitä haetaan myös kisaamisen syvistä päädyistä ja tietysti valmentamisesta.

Valmentamisessa on parasta kun joku onnistuu kovan työn jälkeen jossain haastavassa liikkeessä ja tajuaa, että vaikeinta olikin vain uskaltautua treenaamaan ja kokeilemaan kyseistä asiaa.

Piia Neuvonen

Olen Piia, liikunta-alalla täysipäiväisesti toimiva erikoissairaanhoitaja.

Osallistuin PT-asiakkaan houkuttelemana alkeiskurssille vuonna 2015. Kävin Level 1-koulutuksen Varsovassa vuonna 2016 ja siitä lähtien olen valmentanut Cf Herttoniemessä ja Cf10k:ssa.

Parasta valmentamisessa on kun asiakkaat kokevat onnistumisen elämyksiä (näitä saan ilokseni todistaa lähes joka päivä). Ensimmäinen harrastukseni oli 6-vuotiaana baletti.

Miro Riissanen

Olen Miro. 30 vuotta, kotoisin Itä-Suomesta. Olen pian valmis jalkaterapeutti.

Oma lajitaistani on jääkiekosta ja pelaamisen lopetin noin neljä vuotta sitten.
Nykyään oma liikunta ja urheilu koostuu crossfitin lisäksi juoksusta, niin tiellä kuin poluilla, sekä hiihdosta. Kestävyysurheilu kiinnostaa kovasti.

Valmentamisen olen aloittanut 2017 toiminnallisen harjoittelun parissa ja samoihin aikoihin myös kävin On-rampin ja crossfit on ollut siitä asti mukana omassa treenaamisessa. Viimeisen parin vuoden aikana käytännön valmentamisesta tuli taukoa, mutta nyt olen ollut mukana CFH:n valmentajaringissä elokuusta alkaen.

Valmentamisessa parasta on ihmisten kanssa työskentely.

Random fakta:
Olen asunut vuoden Maarianhaminassa Ahvenanmaalla.

Antti Repo


Olen Antti, ehtoopuolta pian lähestyvä ikämiesjumppaaja. Päivätyönäni koulutan ja liikutan ihmisiä Puolustusvoimien Urheilukoulussa. Aloitin ”crossfitin” itse opiskelemalla asiaa maailmalla ollessani kun hesarissa mainittiin, että joku porilainen palomies oli voittanut jonkun crossfit jutun vuonna 2009. Virallisesti sitten aloitin harjoittelun 2010-2011 akselilla, kun olin palannut takaisin muailmalta.

Olen valmentanut hertsikan salilla 2013 vuodesta lähtien ja saanut olla mukana tässä hienossa kasvutarinassa! Mun mielestä valmentamisessa on siisteintä se, että urheilijalla on joku, joka uskoo hänen kykyihin ja rohkaisee, antaa arvokasta palautetta ja pystyy katsomaan asioita toisesta perspektiivistä sekä auttaa tavotteiden asettelussa. Se on valmentamista.

Random fakta, skidinä harrastin tanhuamista naapurin likan kanssa ja en digannu kun mutsi ei antanu siihen asuun kuuluvaa puukkoa vyölle.

Meri Pekkanen

Mä oon Meri, original Crossfit gangster ja kuntoutusalan ammattilainen. Alotin crossfit.comista yytsityt Crossfit-treenit 2005 Antti A.:n kanssa. Vuodesta 2007 kun Suomeen aukes ensimmäiset cf-salit oon treenannut crossfittia salilla ja alkanut myös valmentaa. Valmennustaustaa lajista siis reilut 12 vuotta!😅 Parasta valmentamisessa on nähdä kun ihmiset saa oivalluksia, mutta myös se, kuinka voi vaikuttaa myönteisesti ihmisten fiilikseen; treeneistä lähtiessä treenaajat on toivottavasti hyvällä tuulella. 🥳 Random fakta?! Kun menin ekaa kertaa Baltimoren cf-salille, mä tempasin itteäni otsaan. 🐒

Pekka Holma

Olen Pekka eli Peksi. Aloimme käymään Akonniemen Antin kanssa Liikuntamyllyssä, joskus vuosina 2003-2004, tekemässä Crossfit.comista löydettyä treeniä. Bodauksen vastapainoksi jotain ihan muuta, eli tehtiin kerran viikkoon aina sama WOD, fight gone bad. Tehtiin mukailtuna ja huonolla tekulla, mut aina syvään päätyyn. 🤪 Mä päädyin lopulta Helsingin ekalle boxille CrossFit Helsinkiin vuonna 2009. Sieltä mutkan kautta Espooseen ja Hertsikaan, kun eka sali avattiin. Viimeiset viisi vuotta olen koutsannut pääosin On Rampeilla. Hienointa on hetket, kun valmennettava huomaa oppineensa liikkeen tai ylittäneensä henkisen muurin, jota eivät etukäteen uskoneet. Joka kerta sitä on edeltänyt ahkera harjoittelu ja toistoja toiston perään. Harvoin sitä tulee ajatelleeksi ennen kuin onnistuminen tapahtuu.
Itse elän ruuhkavuosia, jota keventää kohta kolme vuotiaan Voima poikani kikatus. 🤗