Valmentajat

Antti Akonniemi

anttimakoilu2Antti aloitti CrossFit-harjoittelun ominpäin vuonna 2004 etsiessään brasilialaisen jujutsun oheisharjoitteluun ideoita. Siitä eteenpäin CrossFit on ollut osa Antin harjoittelua. Antilla on CrossFit-valmennuksen lisäksi yli 10 vuoden urheilu- sekä valmentajatausta brasilialaisesta jujutsusta sekä amerikkalaisesta jalkapallosta. Jatkuva kehittyminen sekä omassa harjoittelussa että valmentamisessa on Antille tärkeää.

Valmennuskoulutus:
CrossFit Level 2 Trainer
CrossFit Movement and Mobility Trainer
CrossFit Rowing Trainer
CrossFit Strongman Trainer
CrossFit Weightlifting Trainer
Ido Portal Movement X
Ido Portal Corset
Ido Portal Locomotion

Valtteri Kallio

Valtteri aloitti CrossFit-harjoittelun omin päin 2012 alkuvuonna pelatessaan rugbya Tampereella. Aktiivinen CrossFit harjoittelu sai alkunsa kun Valtteri liittyi CrossFIt Herttoniemen salille. Urheilukokemusta löytyy reilu kuuden vuoden amerikkalaisen jalkapallon peluusta sekä rugbysta. Kilpaileminen CrossFitissä ja jatkuva kehitys on tällä hetkellä Valtterin ensisijainen keskittymisen kohde valmennuksen lisäksi.

Valmennuskoulutus: CrossFit Level 1 Trainer

Tapio Mustonen

Tapio on harrastanut aiemmin lähinnä kuntosalilla käyntiä ja kestävyysjuoksua. Hän on juossut kymmenkunta maratonia, lukuisia puolimaratoneja sekä lyhyempiä matkoja omaksi huvikseen. Tapion taustaan mahtuu myös kausia täydellisenä sohvaperunana.

CrossFitiin hän tutustui vuonna 2011. Silloisen treeniporukan valmentaja tutustutti hänet korkeaintensiivisiin kahvakuula- ja kehonpainoharjoituksiin. Järkytys oli suuri, kun kunto ei ollutkaan kuvitellulla tasolla, vaan todellisuus iski vasten kasvoja kuin märkä rätti. Siitä lähtien harjoittelu on koostunut pääosin CrossFitista ja kehitys on ollut huimaa aiempaan verrattuna.

Valmentajana Tapio pyrkii huomioimaan valmennettavien yksilölliset ominaisuudet ja piiskaa heitä ylittämään itsensä huumorin säestyksellä. Hän on kiinnostunut CrossFit-harjoittelun siirtovaikutuksista muuhun elämään. Tapion henkilökohtaisena tavoitteena on kehittyä kilpailjana masters-sarjoissa.

Valmennuskoulutus:
CrossFit Level 1 Trainer
CrossFit Judges Course
CrossFit Movement and Mobility Trainer

Maija Nurmi

Maijan CrossFit-into pulpahti pintaan vuoden 2012 alussa ja seitsemän vuotta kestänyt bodailu sai jäädä. Edeltävinä lajitaustoina Maijalla on salibandy, futis ja ratsastus. Vahva kilpailuvietti on siivittänyt Maijan urheilua läpi elämän ja Maija kisaileekin CrossFitissä aktiivisesti. Valmennuskokemusta Maijalle on kertynyt lasten urheilukoulun vastaavana ohjaajana sekä itseoppineena personal trainerina. Maijalla on tavoitteena olla päivä päivältä kovemmassa kunnossa niin urheilijana kuin valmentajanakin.

Valmennuskoulutus:

CrossFit Level 1 Trainer

Meri Pekkanen

MeriPekkanen

Merille liikkuminen on tapa olla olemassa ja hän on harjoitellut kaikenlaisia lajeja ratsastuksesta uimahyppyyn ja brasialaisesta jujutsusta tanssiin. CrossFitiin Meri tutustui 2005 ja on treenannut lajia vuodesta 2007. Treeneissä ja valmentamisessa tärkeää on terveen liikkeen löytyminen ja tekemisen ilo. Ammatiltaan Meri on toimintaterapeutti.

Valmennuskoulutus:

Suomen Painonnostoliiton ohjaajakoulutus
CrossFit Level 1 Trainer

Liikkuvaan elämään ja terveyteen liittyen ravinnosta, ruoasta ja kaikesta muusta on ajatuksia blogeissa:
Monkeyfood.net
MeriPekkanen.com

 

 

Antti Repo

403987_495908920420915_568361983_nUteliaisuus CrossFitistä kasvoi kun luin hesarista artikkelin Mikko Salon voitosta vuonna 2009. Vietin silloin aikaani paljon lähi-idässä eikä siellä oltu koskaan kuultukaan CrossFitistä. Niinpä aloin omatoimisesti tutustumaan ja harjoittelemaan Lähi-Idän auringon paahtaessa niskaan. Kun palasin Suomeen jatkoin harjoittelua samanhenkisten työkavereiden kesken erilaisten harjotteiden parissa. Onhan näissä vain mielikuvitus rajana! Tiedon janon ja nälän kasvaessa lähdin virallisesti harjoittelemaan Tuusulan CrossFit-salille. Sieltä saatu lisäinnostus ajoi minua eteenpäin.

23 vuotta salibandya on luonut urheilun pohjan, mutta olen aina ollut työni puolesta kiinnostustunut toimintakyvyn ylläpitämisestä ja parantamisesta. CrossFit luo siihen aivan mahtavat mahdollisuudet! Muita aiheita minulla ulkoilu ja vaeltaminen sekä juoksu.

Valmennuskoulutus:
CrossFit Level 1 Trainer
CrossFit Endurance Trainer
CrossFit Movement & Mobility Trainer
Painonnoston ohjaajakoulutus 1 (SPNL)

 Mikko Veistelehto

Mikon liikunnallinen tausta pitää sisällään jalkapallon ja salibandyn lisäksi myös monia muita lajeja. Viimeaikoina aktiivisemmassa  harrastuksessa ovat olleet jääkiekko, telemark-hiihto, murtomaahiihto, golf  ja hetkittäin jopa uinti.

Crossfitistä Mikko kuuli vuonna 2011, kun kaverit eivät osanneet enää puhua muusta kuin Helenistä, Cindystä ja muista ikävistä naisista. Laji tuntui heti mielenkiintoiselta, mutta Mikko tiesi aloittamisen johtavan pahaan addiktioon. Vuonna  2012 suojaus kuitenkin petti ja laji vei välittömästi mennessään. Punttisalilla käyminen ja vuosia kestänyt  tasapaksu harjoittelu ilman tavoitteita saivat jäädä. Lajin hienoutena on, että aina on helppo löytää osa-alueita, joissa pääsee haastamaan itseään ja nähdä myös muiden kehittyvän.

Valmennuskoulutus:
CrossFit Level 1 Trainer

One thought on “Valmentajat

  1. Pingback: Minä ja mun Crossfit | Valmentajasi Marko Vähäkangas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *