Antti Akonniemi

Antti, 40-vuotias monialayrittäjä. Aloin harrastamaan CrossFittia 2003 brasilialaisen jujutsun oheisharjoitteluna. Valmennushommat aloitti 2008/2009 CrossFit Helsingissä.

Päädyin perustamaan CrossFit Herttoniemeä siinä kohtaa kun CrossFit Espoossa alkoi tuntua vähän ahtaalta.

Urheiluhistoriasta löytyy myös mitalisijoitus 10 kilometrin juoksusta!

Elli Gromov


Tässä on päävalkkumme Elli!🙋‍♀️ Aloitin CrossFitin siskoni suosituksesta vuoden 2014 kesällä. Vaikka ennen aloitusta epäilin, voisinko pitää lajista, hurahdin saman tien! Kilpaileminen lajissa alkoi kiinnostaa nopeasti ja samalla tiellä ollaan yhä!

Valmennushommat tulivat kuvioihin heti 2015 alussa CrossFit Lahdessa. Kokemusta valmentamisesta on lähdetty Thaimaan saarelle Koh Taolle asti hakemaan ja Vaasan kautta päädyinkin tänne Herttoniemeen tasan vuosi sitten.

Valmennuksessa on parasta se kun saa nähdä ihmisten kehittymistä ja olla osana onnistumisen kokemuksia.🤩 Moni ei tiedäkään, mutta lajitaustaa löytyy joukkuevoimistelusta! Ennen CrossFittia olin hyvin notkea, mutta tempaus ja kyykkääminen pelotti!

Andrei Nyman

Aloitin CrossFitin vuonna 2010 mutta ammattivaihdon takia 2013-2015 tuli pidempi tauko. Innostuin lajista, koska halusin saada voimaa ja kuntoani ylös kamppailulajeja varten.

Valmennushommat aloitin vuonna 2017. Kamppailulajeissa tosin olen ollut valmentajana jo 18 vuotta.

Moni ei tiedäkään, mutta minulta löytyy musta vyö kahdesta eri kamppailulajista 💪

Elina Knaapi

Olen Elina. Sain alkeiskurssin lahjaksi syksyllä 2015 ja siitä eteenpäin on crossfit ollut osa arkea. Valmentamisen aloitin 2017. Parasta valmentamisessa on yhteisöllisyys, itsensä ylittäminen ja kepin kanssa liikuskelu! 😉

Pienenä ensimmäinen harrastukseni oli kantelekerho.

Miia Kirsi

Olen Miia, humanisti, valtionhallinnon asiantuntija ja kirjoittava cf-valmentaja. Menin ekalle cf-kokeilutunnille keväällä 2012. Tuolloin Helsingissä oli yksi cf-sali ja heillä oli pitkä jonotuslista alkeiskurssille.  Crossfittiä olen valmentanut runsaat 2 vuotta. Level 1 -koulutuksen kävin huhtikuussa 2017 kollegojeni Elinan ja Pertun kanssa.

Nuorempana opetin lasten ja nuorten esittävän taiteen koulussa sirkuslajeja muutaman vuoden ajan, ja olen myös loppusertifikaattia vaille valmis personal trainer. 

Miska Viiri

Olen Miska, kauniisti keski-ikäistynyt ex-mastersurheilija, joka päivätöikseen paimentaa opiskelijoita Vallilan amiksessa. Cf-harrastus alkoi n. kuusi vuotta sitten työkaverin pitkäaikaisen painostuksen tuloksena. Valmentajana tämän lajin parissa olen toiminut neljä vuotta.

Valmentaminen on minulle elämäntapa, se vei mukanaan jo yli kaksikymmentä vuotta sitten. Aloitin valmentamisen yleisurheilun puolella. Rytmikäs, kepeä, lantiojohtoinen keinuva liikkumiseni on peräisin nuoruuden kilpatanssiharrastuksesta.

Marika Viiri

Olen liikunnan- ja terveystiedon opettaja ja nuorempana kilpaillut 400m aidoissa, valmentanut yleisurheilussa sekä tietenkin ohjannut body pumppia sun muita ryhmäliikuntatunteja Elixiassa.

Crossfit tuli kuvioon mukaan vuonna 2014 ja sen jälkeen ei ole ollut vapaa-ajan käyttöongelmia. Laji imaisi mukaansa huumeen lailla ja koska pelkkä treenaaminen ei anna tarpeeksi kiksejä, niin sitä haetaan myös kisaamisen syvistä päädyistä ja tietysti valmentamisesta.

Valmentamisessa on parasta kun joku onnistuu kovan työn jälkeen jossain haastavassa liikkeessä ja tajuaa, että vaikeinta olikin vain uskaltautua treenaamaan ja kokeilemaan kyseistä asiaa.

Piia Neuvonen

Olen Piia, liikunta-alalla täysipäiväisesti toimiva erikoissairaanhoitaja.

Osallistuin PT-asiakkaan houkuttelemana alkeiskurssille vuonna 2015. Kävin Level 1-koulutuksen Varsovassa vuonna 2016 ja siitä lähtien olen valmentanut Cf Herttoniemessä ja Cf10k:ssa.

Parasta valmentamisessa on kun asiakkaat kokevat onnistumisen elämyksiä (näitä saan ilokseni todistaa lähes joka päivä). Ensimmäinen harrastukseni oli 6-vuotiaana baletti.