Ravintoaiheisia seminaareja

Olli Sovijärvi: Suorituskyvyn optimointi 15.2.2014

Kompaktin 120 min. luennon aikana opit kaiken mitä olet aina halunnut tietää treenikapasiteettisi optimoinnista. Ravinto, palautuminen, stressin hallinta ja uni ovat kriittisimmät tekijät koko paketissa. Miten syödä päivän aikana sekä treenin jälkeen? Viimeisin tieteellinen näyttö lisäravinteista ja niiden toimivuudesta. Miten mittaat palautumistasi objektiivisesti? Kuinka saada stressitasot haltuun ja palautuminen välittämästi käyntiin? Paljastan luennolla myös kikat, joilla itse optimoin treenini ja palautumiseni. Tervetuloa!

Aika: 15.2.2014 klo 14

Hinta 30 euroa. Tilaisuus on avoin myös salin ulkopuolisille. Ilmoittautuminen täällä

Monkeyfood – ristiinkuntoilijan ruoka-aika

Käytännönläheinen workshop oman elämäsi tueksi. Workshopissa voidaan soveltaa yhtä hyvin korkeamman levelin optimointeja kuin perusasioita kuntoon. Keskiössä ovat aktiivisen ihmisen syöminen ja ruoka, mutta myös niihin kiinteästi liittyvät lepo ja elämänilo. Sopii pienen ja isomman muutoksen tueksi, jaksamisen ja treenitulosten buustaamiseen. Valmistaudu olemaan interaktiossa kanssa-workshoppaajien kesken.

Workshopin vetää toimintaterapeutti, CrossFit-valmentaja, Monkeyfood-blogaaja Meri Pekkanen

Ajankohta: 8.3.14 klo 14-17
Hinta: 20 euroa
Osallistujamäärä: 24 henkilöä

Ilmoittautuminen täällä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *