Flow ja Yin -joogakokeilu lauantaina 10.5. klo 14-16

Hei!

Nimeni on Elina Mikkonen ja olen 200h joogaopettaja (Vinyasa Flow ja Yin), kosmetologi ja kohta valmis teologian maisteri. Olen harrastanut joogaa aktiivisesti neljä vuotta ja se on kaikin puolin hyvin iso osa elämääni. Pyrin tunneillani siihen, että jokainen kuuntelisi omaa kehoaan ja tekisi itsensä näköisen harjoituksen. Sen takia annan asanoissa aina eri vaihtoehtoja, oli sitten kyseessä Flow tai Yin, jotta jokaiselle löytyisi se oma tie joogan parissa. Myös asanoiden oikeat linjaukset ovat minulle tärkeitä, ettei kukaan loukkaisi itseään ja jokainen saisi harjoituksesta parhaan mahdollisen hyödyn.

Yhteisen lauantaipäivämme aloittaa tunnin kestävä dynaaminen Vinyasa Flow. Se on astangaan pohjautuva voimaa ja kestävyyttä kehittävä jooga-laji, jossa asanat ja liikkeet yhdistetään tosiinsa hengityksen avulla. Flow -tunnit ovat aina erilaisia ja usein käytetään musiikkia, itse soitan fiiliksen mukaan kaikenlaista maan ja taivaan väliltä.

Flowsta siirrytään rentouttavan Yin -joogan pariin vielä toisen tunnin ajaksi. Yin on tasapainottavaa ja rauhoittavaa joogaa, jossa keskitytään venyttämään sidekudoksia ja ligamentteja. Nämä venytykset parantavat sidekudosten liikkuvuutta ja aineenvaihduntaa, sekä rauhoittavat hermostoa. Myös kärsivällisyys jos mikä kasvaa Yin –joogassa.
Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen täällä (30 paikkaa, 25 euroa per naama)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *